Πως δουλεύουμε

17/01/2020

Κάνε καλό, σύμβαλε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και βγάλε χρήματα!

Eισαγωγικό βίντεο 4 λεπτών για το πως δουλεύουμε ηθικά, με βιώσιμο τρόπο και με μακροπρόθεσμους στόχους..

Το όραμα και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να μειώσουμε την φτώχεια και την διαφθορά στην Αφρική. Φυτεύουμε δέντρα στην ημιέρημο της ανατολικής Αφρικής, όπου δεν αναπτύσσεται τίποτα. Δημιουργούμε δουλειές, βοηθάμε τους αγρότες να αυξήσουν τα έσοδα από τη γη τους, χρηματοδοτούμε τράπεζες μικροδανείων, σχολεία και προγράμματα σχετικά με το νερό.

Είμαστε μια κενυάτικη δασική εταιρεία και μπορούμε να λειτουργήσουμε την επιχείρηση μας χάρη στα δέντρα και τα πακέτα δωρεών που αγοράζουν οι πελάτες μας. Ο κάθε πελάτης που έχει δέντρα μπορεί να επωφεληθεί από το κέρδη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις. Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά. Δείτε το εισαγωγικό βίντεο 4? στα δεξιά σας:

Αγοράστε δέντρα και/ή πακέτα δωρεών


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΕΝΥΑΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Από το 2006, δημιουργήσαμε φυτείες δένδρων και συνεργαστήκαμε στενά με τους αγρότες στην ημιέρημο της Κένυας. Με τη φύτευση δέντρων, συμβάλλουμε στη δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα, μειώνοντας τα προβλήματα της διάβρωσης  του εδάφους, και, κυρίως, εμποδίζοντας την απερήμωση στα νότια της Σαχάρας.

Τα δέντρα που φυτεύουμε αναπτύσσονται φυσικά στην περιοχή και είναι επίσης ο οικονομικός κινητήρας της επιχείρησής μας -όπως και για όλες τις δασικές επιχειρήσεις. Το μοναδικό μας πλεονέκτημα είναι ότι τα δέντρα μας ταξινομούνται ως φυλλοβόλα, μη κωνοφόρα δέντρα και είναι πλήρως συγκρίσιμα με τα δέντρα μαόνι. Επίσης αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα σε αυτές τις ξηρές περιοχές. Τα δικά μας δέντρα εγγυώνται την οικονομικά μακροπρόθεσμη προοπτική για εμάς, τους αγρότες και εσάς, ως πελάτη.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες εταιρείες δασοκομίας, επιλέξαμε τη συλλογική διαδικτυακή χρηματοδότηση ως μοντέλο χρηματοδότησης για των δραστηριοτήτων μας. Με χιλιάδες πελάτες, που αποταμιεύουν μέσω των δέντρων, μπορούμε να βοηθήσουμε επί τόπου στις περιοχές της Κένυας και της Ουγκάντας.

Εσείς, ως πελάτης, μπορείτε να αγοράσετε δέντρα μεμονωμένο είτε με πακέτα δωρεών. Μπορείτε να κάνετε εφάπαξ αγορές, αλλά συνιστούμε τις τακτικές αποταμιεύσεις. Είναι καλύτερες τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Ένα δέντρο κοστίζει 17€ και το πακέτο δωρεάς κοστίζει 53 €.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πως δουλεύουμε

Αγορά

Νέα